Agenda 2021

22 aug - Boekenmarkt

Net als afgelopen jaar is er ook dit jaar weer een gezellige boekenmarkt. Kleinschalig en sfeervol!

Toegang is gratis.
Vanaf 10:00 uur bent u welkom

29 aug - Kunstmarkt

Op 25 augustus 2019 hebben we in Hilvarenbeek voor het eerst een kunstmarkt georganiseerd. Daarop presenteerden 47 beeldend kunstenaars zichzelf en hun werk. Ze konden hun werk ook te koop aanbieden. De markt was een groot succes. Uit de gehouden enquête bleek dat het Het overgrote deel van de kunstenaars meer dan tevreden was over het aantal bezoekers en de organisatie. De sfeer was goed, het terras gevuld en menig bezoeker vertrok met een prachtig kunstwerk naar huis. Veel kunstenaars gaven te kennen een volgende keer weer graag van de partij te zullen zijn. Inmiddels zijn de voorbereidingen volop in gang voor editie drie. Deze wordt gehouden op zondag 29 augustus 2021 in de tuinen van de Flierefluiter, Groot Loo 8 te Hilvarenbeek.

De formulieren hieronder zijn bedoeld voor kunstenaars die willen deelnemen aan de kunstmarkt. Schijf u snel in (er is een maximum aan plaatsen).

12 september - Hilvertocht (fietstocht)

Door de Rijwiel Tour Club Hilvarenbeek wordt jaarlijks de Hilvertocht georganiseerd. Een fietstocht die u leidt door de mooie landschappen van Brabant en rondom Hilvarenbeek.

Zet 12 september 2021 alvast in uw agenda. Meer informatie volgt later in het jaar.

Toegang

Om een concert te bezoeken vragen we van u een kleine bijdrage. Deze is vooral bedoeld als vergoeding voor de artiesten.
Toegang tot een concert: 10 Euro

reserveren Concert