Agenda 2019

Zondag 23 juni.
Allegria in Concert

Allegria In Concert! Vier muzikanten spelen de allergrootste hits spelen van o.a. Neil Diamond, Adèle, Sting, Moody Blues, Simon and Garfunkel,Buddy Holly en Neil Young. Deze nummers worden afgewisseld met door Simon van ‘t Hoff bewerkte en virtuoos vertolkte Klassieke-, Jazz-, Pop-, Boogie Woogie- en Blues songs, wat het concert zeer afwisselend maakt.

Aanvang 15:00
Zaal open 14:30
Entree 10 Euro

Zondag 18 Augustus
Boekenmarkt

Gezellige kleinschalige boekenmarkt.
U bent welkom tussen 11 en 17 uur.
Terras is geopend.

Zondag 25 augustus
Kunstmarkt

Op zondag 25 augustus 2019 wordt er in de tuinen van de Flierefluiter te Hilvarenbeek een kunstmarkt georganiseerd. Het gaat hier om een nieuw initiatief.
Het Bezoekerscentrum De Flierefluiter is gelegen aan de rand van het dorp in een landelijke omgeving. Een boerderijterras en tuinen maken het tot een aantrekkelijke locatie die door veel mensen graag bezocht wordt.
Sinds een aantal jaren worden er in de Flierefluiter regelmatig concerten georganiseerd. Er wordt jaarlijks een boekenmarkt gehouden en om de twee jaar is er in de tuinen een beeldententoonstelling. De kunstmarkt is een nieuw initiatief. Beeldend kunstenaars krijgen er de gelegenheid hun werk aan de bezoekers te presenteren en te verkopen. We hopen dat veel kunstschilders, beeldhouwers, keramisten e.a. hun weg naar de Flierefluiter zullen vinden.
De markt is voor het publiek geopend vanaf 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Programma

We zijn nog in overleg met Martijne van Dijk en haar Parijse saxofoonkwartet over een heel bijzonder programma dat ze gaat brengen tijdens een korte tournee in Nederland in april 2019. Ze zullen dan een strijkkwartet van Ravel spelen en een speciaal voor hen gecomponeerd muziekwerk gebaseerd op een sprookje met Franse teksten. Hierover later meer.
We hopen dat het programma voldoende is om uw interesse op te wekken. Noteer vast in uw agenda de concerten die u zou willen bezoeken.

Toegang

Om een concert of lezing te bezoeken vragen we van u een kleine bijdrage. Deze is vooral bedoeld als vergoeding voor de artiesten.
Toegang tot een concert: 10 Euro
Toegang tot een lezing: 7,50 Euro

reserveren Concert